BBO Discussion Forums: Nabijak po bloku - BBO Discussion Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Nabijak po bloku

Poll: Vase drazba? (7 member(s) have cast votes)

Vase drazba?

1. 3H (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

2. 4H (2 votes [28.57%])

Percentage of vote: 28.57%

3. x (4 votes [57.14%])

Percentage of vote: 57.14%

4. other (1 votes [14.29%])

Percentage of vote: 14.29%

Vote Guests cannot vote

#1 User is offline   coyot 

• PipPipPipPip
  • Group: Full Members

Posted 2006-March-28, 06:07

Scoring: IMP

Drazba pass - 2 destruktivka

Jak budete drazit?

Ja to u stolu zazdil (aspon se na tom shodli vsichni ostatni kolem stolu)... Tak schvalne, jestli se nekdo z vas nachyta a zazdi to taky...
0

#2 User is offline   fraba 

• PipPipPip

Posted 2006-March-30, 16:35

Mam v systemu 3 jako Gambling, tak ho pouziju. V zasahu jde o silne listy na libovolne barve. Nechci aby muj pasoval kontra. Muj prece vidi na ktere barve to mam. Je po pasu, tak slem je mozny jen pri vyjimezne karte, ale nevylucuji. Pak by se melo sehravat z jeho listu pokud ma pikovou kontrolu. Podle reakce partnera a soupere po pravici se zaridim v nasledujicim kole drazby. Zalezi kdo z nich se bude vic kroutit.
0

#3 User is offline   Don Pichot 

• Pip
  • Group: Members

Posted 2006-April-06, 01:09

ja bych dal nejspiš kontra jsem nabušenej jak cip.
0

#4 User is offline   jahol 

• PipPipPipPip

Posted 2006-April-13, 07:53

Nevím, kdo je coyot, ale můj to zazdil hláškou 4 srdce (jak sám uznal)..... já budu dražit přes flek..., důležitým faktem pro flek je, že si myslím, že mám po pikovém bloku ještě na 5 srdcí....
0

#5 User is offline   coyot 

• PipPipPipPip

Posted 2006-April-16, 08:10

coyot je Viktor ;).

Tahle partie je dobra ukazka toho, jak je dobre mit aspon hrube partnerske dohody ohledne sily listu...

Obecne ve sledu pas-2blok-? jsou k dispozici hlasky:
1) pas
2) 3 v barve
3) 3 v barve bloku
4) konecny zavazek
5) kontra.

Ja osobne bych to videl tak, ze s 12-13HCP klidne pasuju, nez abych se cpal na treti stupen. Na cuebid se v tomhle pripade necitim, davaje dva pikove zdvihy. Jaka by ale mela byt sila listu na kontra? Respektive, s cim bych mel skakat na ctyri srdce? Jake rozmezi (zdvihove/silove) byste na takove ctyri srdce od partnera cekali?

Cim dal tim vic o tom premyslim, tak si rikam, ze je to na 4H rovnou opravdu zbytecne hezka karta, nemel jsem se bat priblokovani soupere.
0

#6 User is offline   James Flame 

• Pip
  • Group: Members

Posted 2006-April-27, 01:57

Ja bych dal taky kontra, vubec me nebude mrzet kdyz me bloknou na 4 stupni, protoze by to stejne udelali a pokud maji dost piku na pribloknuti, tak partner nejaky srdce ma a hodnoty asi taky, takze 5 srdci tam nejspis bude.
0

#7 User is offline   fraba 

• PipPipPip

Posted 2006-April-27, 05:53

Myslel jsem to zcela vazne, nejlepsi pro tento typ listu je urcite hlaska 3, pak az kontra. Pokud ja mam 8-list, pochybuji, ze za mnou prijde pas....Mozna ano, ale to mi nevadi. Pokud bude mit partner treba jen dubl K jediny slem ktery bude mozny je 6BT z jeho listu, tak proc nevyuzit vsechny moznosti. Navic po pas-2-3-4-pas-pas. ted reknu 5 a partner bude mit aspon prehled na cem mam zalozenou silu sveho listu, coz po kontra nemusi tak presne vedet. Pokud drazite dvoubarevne listy po blocich pres Roman jump overcall, mate cue-bid BS volny pro uplne barvy pri slusnem zdvihovem potencialu na libovolne barve.

JInak Viktor se jmenuje Urban Jardo
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users